Godare glass – min nya bakbok

Godare glass – utan glassmaskin 🍩Det Ă€r namnet pĂ„ min nya bakbok som jag Ă€ntligen fĂ„r göra reklam för och som slĂ€pps 28/4 men som du redan nu kan förhandsbestĂ€lla signerad med hĂ€lsning HÄR!  🎉 Det hĂ€r Ă€r en glassbok som inte bara innehĂ„ller ett generöst gĂ€ng med goda glassrecept i alla möjliga former, smaker och utföranden utan ocksĂ„ innehĂ„ller recept pĂ„ allt som Ă€r gott till glass 😍 Pajer, kladdkakor, Ă€tbara skĂ„lar, strutar, strössel, sĂ„ser och MYCKET MER! Dessutom innehĂ„ller den Ă€ven recept pĂ„ hĂ€lsosamma glassar sĂ„ att du kan Ă€ta en god glass till frukost eller enkelt lura i barnen vitaminer 🍃 I alla recept finns tips pĂ„ hur man allergianpassar sĂ„ att ALLA kan Ă€ta god glass! ❀ Det Ă€r ju faktiskt fler mĂ€nniskor som Ă€lskar glass som inte har en glassmaskin Ă€n vad det finns mĂ€nniskor som Ă€lskar glass som har en glassmaskin 🍹😋 Bilderna till den hĂ€r boken Ă€r det min goda vĂ€n Ulrika Pousette som tagit ❀ KRAM! 

LÀs om vÄr kommentarspolicy