Vad ger man för något till någon som har allt?

Inlägget är i annonssamarbete med Kökets kurser

Under året som gått så har jag fått testa hela tre olika digitala kurser från Kökets kurser. Teas tårtkurs, Zeinas kurs om mat från mellanöstern och Paolos italienska matlagningskurs. Oavsett om du är nybörjare eller van i köket så är de här kurserna fantastiskt bra och inspirerande. Kurserna är helt digitala och består av recept, bilder och videos. Det känns som att man står med kocken i deras kök. Man kan pausa, spola tillbaka och i lugn och ro ta del av kockens kunskaper. Ange kod JUL i kassan så får du 50kr rabatt! Klicka HÄR för att läsa mer och ta del av erbjudandet!

Varje kurs innehåller ca 3-4 timmar video beståendes av 7-8 unika videolektioner med proffsens tips, övningar och recept. 

Så om det är något ni ska köpa till någon som har allt så är det en kurs från Kökets kurser. Just nu har de ett erbjudande där du kan köpa ett presentkort på Kökets kurser och personen du ger det till får själv välja vilken kurs den vill gå. Hur bra? Dessutom så har man tillgång till kursen för evigt. Så när man väl köpt den så kan man gå tillbaka och titta och läsa hur många gånger man vill. Detta är också en perfekt sista minuten julklapp som du kan ge bort samma dag. Ange kod JUL i kassan så får du 50kr rabatt på årets julklapp! Klicka HÄR för att läsa mer och ta del av erbjudandet!

Läs om vår kommentarspolicy